Ambalaje plastic decoratiuni

Ambalaje plastic decoratiuni, ornamente, martisoare, bijuterii, marturii de nunta, gablonturi, accesorii mici, cadouri dar si pentru bomboane etc.
Diametrele pentru care avem matrite sunt:
– 3,7cm (inaltimea capacului de 1,3 cm)
– 4,5 cm (capacele au fie forma de hexagon cu inaltimea capacului de 1,4 cm, fie sunt plate cu inaltimea capacului de 1,2 cm)
– 6 cm (inaltimea capacului de 1,8 cm)
– 8 cm (inaltimea capacului de 1,9 cm)
– 10 cm (inaltimea capacului de 1,8 cm)
– 12 cm (inaltimea capacului de 1 cm)
– 12,7 cm (inaltimea capacului de 1cm)
– 15,7 cm (inaltimea capacului de 1,7 cm)
– 16,5 cm (inaltimea capacului de 1,7 cm)
– 20 cm (inaltimea capacului de 1,5 cm)
Inaltimea cilindrului se poate realiza exact cat are nevoie clientul, dar nu mai mica de 4 cm.
Cilindrii din plastic se pot personaliza la cerere, cu sigla clientului, fundite, panglici sau alte accesorii.
Se pot face si alte diametre la comanda, achitandu-se separat o matrita.
Comanda minima de cilindri este de 100buc/model.

Cilindri pentru decoratiuni ambalaje plastic Ambalaje plastic decoratiuni ambalaje plastic decoratiuni ambalaje ornamente 904 2

Cilindri pentru decoratiuni

Cilindri pentru decoratiuni ambalaje plastic Ambalaje plastic decoratiuni ambalaje plastic decoratiuni ambalaje ornamente 904 3

Cilindri pentru decoratiuni

Ambalaje cilindrice pentru decoratiuni ambalaje plastic Ambalaje plastic decoratiuni ambalaje plastic decoratiuni ambalaje ornamente 904 4

Ambalaje cilindrice pentru decoratiuni

Cilindri pentru decoratiuni ambalaje plastic Ambalaje plastic decoratiuni ambalaje plastic decoratiuni ambalaje ornamente 904 6

Cilindri pentru decoratiuni

Cilindri inscriptionati ambalaje plastic Ambalaje plastic decoratiuni cilindri plastic pentru decoratiuni 1371 31

Cilindri inscriptionati

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

Produse similare...

Lasă un răspuns