Ambalaje rotunde bomboane

Ambalaje rotunde bomboane in forma de bradut pentru bomboane, alune imbracate in ciocolata, alune glazurate.
Ambalajul are dimensiunea 200x135x23mm (model 44), insa putem realiza, la cerere si alte modele de ambalaje, in functie de specificatii.
Comanda minima de cilindri este de 1000 buc si se pot imprima si cu alte culori sau pot avea alte forme in loc de bradut.

Cilindri din plastic ambalaje rotunde bomboane Ambalaje rotunde bomboane cilindru bradut 411 1 1

Cilindri din plastic

Ambalaje rotunde pentru bomboane ambalaje rotunde bomboane Ambalaje rotunde bomboane cilindru bradut 411 2

Ambalaje rotunde pentru bomboane

 

Ambalaje pentru bomboane ambalaje rotunde bomboane Ambalaje rotunde bomboane cilindru bradut 411 3

Ambalaje pentru bomboane

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...