Blistere becuri sferice

Blistere becuri sferice.

Avem doua modele de blistere pentru becuri sferice:blistere model 4117 cu euroholder (agatatori pentru raft) – sferic mic

blistere model 4118 cu euroholder (agatatori pentru raft) – sferic mare

Aceste blistere cu euroholder au avantajul ca se pot agata in rafturile magazinelor.
Putem executa cartoanele si masina de termosudat care lipeste blisterul din plastic pe carton.
La cerere, putem executa si alte modele de blistere din plastic, in functie de necesitatea clientului.

Blistere pentru becuri sferice blistere becuri sferice Blistere becuri sferice blistere becuri sferice 360 2

Blistere pentru becuri sferice

Blistere pentru becuri sferice blistere becuri sferice Blistere becuri sferice blistere becuri sferice 360 4

Blistere pentru becuri sferice

Blistere plastic pentru becuri blistere becuri sferice Blistere becuri sferice blistere becuri sferice 360 3

Blistere plastic pentru becuri

Blistere pentru becuri blistere becuri sferice Blistere becuri sferice blistere becuri sferice 360 5

Blistere pentru becuri

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

 

Produse similare...

Lasă un răspuns