Cilindri jucarii artizanale

Cilindri jucarii artizanale, ornamente, decoratiuni, cadouri etc.

Ambalajul din imagine cu figurina iepuras este un cilindru din plastic transparent cu diametrul de 10cm, inaltimea de 22cm, iar adancimea capacului este de 1,8cm.
Cilindrul din plastic are prevazut un snur colorat pe post de maner.
Diametrele pentru care avem matrite sunt:
3,7cm (inaltimea capacului de 1,3cm)
4,5cm (capacele au  fie forma de hexagon cu inaltimea capacului de 1.4cm, fie sunt plate cu inaltimea capacului de 1,2cm)
6cm (inaltimea capacului de 1,8cm)
8cm (inaltimea capacului de 1,9cm)
10cm (inaltimea capacului de 1,8cm)
12cm (inaltimea capacului de 1cm)
12,7cm (inaltimea capacului de 1cm)
15,7cm (inaltimea capacului de 1,7cm)
16,5cm (inaltimea capacului de 1,7cm)

20 cm (inaltimea capacului de 1,5 cm)
Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.
Inaltimea o putem face in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4cm.
Executia unei anumite inaltimi nu presupune perceperea unei matrite.
Comanda minima de cilindri este de 100buc/model.

Cilindri pentru jucarii artizanale cilindri jucarii artizanale Cilindri jucarii artizanale ambalaje plastic jucarii artizanale 436 1

Cilindri pentru jucarii artizanale

Ambalaje pentru artizanat cilindri jucarii artizanale Cilindri jucarii artizanale ambalaje plastic jucarii artizanale 436 2

Ambalaje pentru artizanat

Ambalaje cilindrice cilindri jucarii artizanale Cilindri jucarii artizanale ambalaje braduti ornamentali 1034 4

Ambalaje cilindrice

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...