Cutie de lux din carton rigid

  • Cutie de lux din carton rigid
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cutie de lux din carton rigid

Cutia din imagine are dim. 19 x 19 x 5.5 cm si este realizata din carton rezistent (mucava, carton de legatorie) cu grosimea de 2 mm, iar inchiderea se face pe lateral, cu ajutorul magnetilor. Putem executa diverse cutii, dupa specificatiile clientilor.

Cutiile de lux din carton rezistent se pot personaliza cu sigla clientului, serigrafic, cu folio auriu/argintiu (cu aspect foarte stralucitor) sau cu timbru sec (sigla apasata).

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Lasă un răspuns