Cutii ambalare palarii

Cutii ambalare palarii ce pot fi folosite spre exemplu pentru ambalarea unei palarii sau pentru ambalarea diverselor articole prezente in magazine.
Aceste cutii sunt model 280 (250x210x85mm) si sunt formate dintr-o bucata.
Cutiile le putem inscriptiona la cerere, direct pe material cu logo-ul clientului, cu fundite sau alte accesorii.
In functie de necesitatea clientului, cutiile din plastic pot fi folosite pentru diverse produse: accesorii, cadouri, bijuterii, lenjerii etc
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii pentru ambalaj palarii cutii ambalare palarii Cutii ambalare palarii cutie din plastic pentru palarie 438 2

Cutii pentru ambalaj palarii

Cutii din plastic pentru palarii cutii ambalare palarii Cutii ambalare palarii cutie din plastic pentru palarie 438 21

Cutii din plastic pentru palarii

Cutii pentru palarii cutii ambalare palarii Cutii ambalare palarii cutie din plastic pentru palarie 438 3

Cutii pentru palarii

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

Produse similare...

Lasă un răspuns