Cutii carton carti vizita

Cutii carton carti vizita.

Cutiile pot fi fi realizate din carton alb sau colorat in masa, de asemenea pot fi inscriptionate, la cerere.
Cutia din imagine are dimensiunea (inchisa) de 91x51x36mm (model 236), insa putem realiza si alte modele de cutii cum ar fi:
– Cutie din plastic – 40x60x95mm (model 15).
– Cutie din carton – 40x50x95mm (model 132)
Cutiile le putem personaliza prin serigrafie, ca in imagine, cu diverse culori, dupa specificatia clientului.

Cutii carton pentru carti de vizita cutii carton carti vizita Cutii carton carti vizita cutii carti de vizita 278 2

Cutii carton pentru carti de vizita

Cutii pentru carti de vizita cutii carton carti vizita Cutii carton carti vizita cutii carti de vizita 278 4

Cutii pentru carti de vizita

Cutii carti de vizita cutii carton carti vizita Cutii carton carti vizita cutii carti de vizita 278 9

cutii-carti-de-vizita-278-6 cutii carton carti vizita Cutii carton carti vizita cutii carti de vizita 278 6 Cutii carti de vizita

Cutii pentru carti de vizita cutii carton carti vizita Cutii carton carti vizita cutii carti de vizita 278 10

Cutii pentru carti de vizita

Cutii carti de vizita cutii carton carti vizita Cutii carton carti vizita cutii carti de vizita 278 11

Cutii carti de vizita

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

Produse similare...

Lasă un răspuns