Cutii carton personalizate

Cutii carton personalizate.Putem executa mai multe variante:
1. Cutii cu fund si capac
– integral din carton integral
– fundul din carton si capacul din plastic transparent
Cartoanele pot fi albe sau speciale, colorate, simple sau cu striatii, gramaje intre 250g-330g /mp.
Cutiile, indiferent daca sunt din plastic sau carton, se pot si imprima la cerere.
Se pot face si dimensiuni la cererea clientului, matrita se va achita de catre client.
2. Cutii dintr-o bucata, din carton, cu fereastra din plastic transparent
(ex: model 476-dimensiune 200x150x30mm, model 477-dimensiune 220x220x70mm).
Putem realiza diverse modele de cutii din carton, la comanda, in functie de necesitatea clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii din carton personalizate cutii carton personalizate Cutii carton personalizate cutii carton serigrafiate 170 1

Cutii din carton personalizate

Cutii din carton personalizate cutii carton personalizate Cutii carton personalizate cutii carton serigrafiate 170 2

Cutii din carton personalizate

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...

Lasă un răspuns