Cutii hainute copiii

  • Cutii pentru hainute copii
    Cutii pentru hainute copii
  • Cutii pentru rochite
    Cutii pentru rochite

Cutii hainute copiii, rochite, textile, articole nou-nascuti, articole copiii, tricouri, esarfe, costumase, cadouri etc.
Cutiile sunt model 180+181, au dimensiunea 200x300x40mm (model 180+181) si sunt formate din doua parti (fund+capac). In interiorul cutiei se poate introduce o hartie subtire (pergament) de diverse culori, care poate fi imprimata la randul ei cu sigla clientului.
Cutiile pot fi realizate:
– integral din plastic
– integral din carton alb sau colorat
– baza din carton si capacul din plastic transparent.
Cutiile pot fi personalizate pe capac cu sigla clientului.
De asemenea, putem personaliza cutiile, la cerere, cu fundite si alte accesorii.
Putem realiza si alte modele de cutii, dupa specificatiile clientului.
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii pentru hainute copii cutii hainute copiii Cutii hainute copiii cutii plastic rochite 968 1

Cutii pentru hainute copii

Cutii pentru rochite  cutii hainute copiii Cutii hainute copiii cutii plastic rochite 968 2 1

Cutii pentru rochite

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

 

Produse similare...

Lasă un răspuns