Cutii personalizate textile

Cutii personalizate textile (esarfe, tricouri), cadouri, accesorii etc.Cutia are dimensiunea 200x300x40mm (model 180+181)  si este formata din doua parti (fund+capac).
La acest model se pot face cutii cu fund din carton si capac din plastic sau integral din plastic transparent (fund+capac).
Cutiile se pot personaliza, la cerere, cu logo-ul clientului, serigrafic, cu folio auriu/ argintiu (cu aspect foarte stralucitor), emboss (sigla apasata sau in relief) sau timbru sec.
De asemenea, cutiile se pot accesoriza cu fundite, panglici.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii personalizate pentru textile cutii personalizate textile Cutii personalizate textile cutii carton textile cutii carton personalizate 876 2

Cutii personalizate pentru textile

Cutii carton pentru textile cutii personalizate textile Cutii personalizate textile cutii carton textile cutii carton personalizate 876 1

Cutii carton pentru textile

Cutii cu capac pentru cadouri cutii personalizate textile Cutii personalizate textile cutii carton textile cutii carton personalizate 876 6

Cutii cu capac pentru cadouri

Cutii personalizate pentru cadouri cutii personalizate textile Cutii personalizate textile cutii carton textile cutii carton personalizate 876 3

Cutii personalizate pentru cadouri

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

Produse similare...

Lasă un răspuns