Cutii plastic hainute

Cutii plastic hainute fetite, hainute bebelusi, articole nou-nascuti, textile copii, cadouri etc.
Aceste cutii sunt model 234+235, au dimensiunea 255x360x65mm si sunt formate din doua parti (fund+capac). In interiorul cutiei putem introduce o hartie subtire (pergament) de diverse culori, care poate fi imprimata la randul ei cu sigla clientului.
Cutiile pot fi realizate:
– integral din plastic transparent
– integral din carton alb sau colorat
– baza din carton si capacul din plastic transparent
Cutiile le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, cu panglici sau alte accesorii.
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii pentru textile cutii plastic hainute Cutii plastic hainute cutii plastic hainute fetite 971 5

Cutii pentru textile

Cutii plastic pentru textile cutii plastic hainute Cutii plastic hainute cutii plastic hainute fetite 971 2

Cutii plastic pentru textile

Cutii plastic pentru hainute cutii plastic hainute Cutii plastic hainute cutii plastic hainute fetite 971 4

Cutii plastic pentru hainute

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...

Lasă un răspuns