Cutii plastic papioane

Cutii plastic papioane, esarfe, cadouri etc.
Aceste cutii pentru papioane sunt model 339a+339b, cu dimensiunea 150x70x20mm si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Cutiile (model 339a+339b)  se pot realiza:
– integral din plastic transparent
– integral din carton
– partea de jos din carton, iar capacul din plastic transparent.
Cutiile pentru papioane le putem inscriptiona, la cerere, cu logo-ul clientului, cu funde sau alte accesorii.
Putem realiza la comanda si alte modele de cutii, in functie de specificatile clientului.

Cutii plastic pentru papioane cutii plastic papioane Cutii plastic papioane cutii pentru papioane 1610 11

Cutii plastic pentru papioane

Cutii plastic pentru papioane cutii plastic papioane Cutii plastic papioane cutii pentru papioane 1610 2

Cutii plastic pentru papioane

Cutii de plastic pentru papioane cutii plastic papioane Cutii plastic papioane cutii pentru papioane 1610idCatProd31 3

Cutii de plastic pentru papioane

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

 

Produse similare...

Lasă un răspuns