Cutii plastic transport muffins

Cutii plastic cu fund si capac din plastic pentru 1, 4, 6 muffins.

Cutia cu 6 muffins are dimensiunea 300x200x100mm (model 529), insertul prevazut cu 6 compartimente, fiecare avand diametrul de 65mm; acesta se poate realiza din carton alb sau colorat.
Cutia cu 4 muffins are dimensiunea 200x200x100mm (model 528), fiecare avand diametrul de 65mm; se poate realiza din carton alb sau colorat.
Cutia cu 1 muffins are dimensiunea 100x100x100mm (model 521), fiecare avand diametrul de 65mm; se poate realiza din carton alb sau colorat.
Cutiile sunt folosite pentru transportul, depozitarea, expunerea si/sau vanzarea cupcakes-urilor.
Cutiile le putem personaliza la cerere, cu logo-ul firmei sau alte accesorii.
Cutiile din carton se pot personaliza cu logo-ul firmei si putem realiza si alte modele de cutii in functie de specificatiile clientului.

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...

Lasă un răspuns