Invitatii nunta forma cub

Invitatii nunta forma cub, personalizate dupa specificatiile clientului, pe cartoane albe sau colorate.

Aceste cutii sunt model 194 si au dimensiunea 90x90x90mm.

La comanda, putem realiza si alte modele de cutii, in functie de specificatiile clientului.

Invitatii in forma de cuburi invitatii nunta forma cub Invitatii nunta forma cub cuburi din hartie 268 4

Invitatii in forma de cuburi

Cutii sub forma de cuburi invitatii nunta forma cub Invitatii nunta forma cub cuburi din hartie 268 3 1

Cutii sub forma de cuburi

Invitatii forma de cub pentru invitatii invitatii nunta forma cub Invitatii nunta forma cub invitatii nunta 268 5

Invitatii forma de cub pentru invitatii

Invitatii in forma de cub invitatii nunta forma cub Invitatii nunta forma cub invitatii nunta 268 8

Invitatii in forma de cub

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Produse similare...