Plicuri carton invitatii nunta

Plicuri carton invitatii nunta, invitatii botez, felicitari etc.
Aceste plicuri pentru invitatii de nunta sunt model 213 (175x110mm).
Acest model de plic il putem realiza fie din carton alb sau colorat, fie din
plastic transparent. Putem aplica o bulina adeziva personalizata (ca in imagine) pentru a inchide plicul.
Se pot realiza, la comanda si alte modele de plicuri, in functie de specificatiile clientului.

Plicuri din carton pentru invitatii de nunta plicuri carton invitatii nunta Plicuri carton invitatii nunta plicuri din carton pentru invitatii de nunta 1588 1

Plicuri din carton pentru invitatii de nunta

Plicuri pentru invitatii plicuri carton invitatii nunta Plicuri carton invitatii nunta plicuri din carton pentru invitatii de nunta 1588 2

Plicuri pentru invitatii

Plicuri pentru invitatii nunta plicuri carton invitatii nunta Plicuri carton invitatii nunta plicuri din carton pentru invitatii de nunta 1588 3

Plicuri pentru invitatii nunta

Plicuri pentru invitatii nunta plicuri carton invitatii nunta Plicuri carton invitatii nunta plicuri din carton pentru invitatii de nunta 1588 4

Plicuri pentru invitatii nunta

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...