Posetute carduri acces cladire si parcare

Posetute carduri acces cladire si parcare etc.
Posetutele au dimensiunea exterioara de 94x148mm.
Contin:
– pe fata – 2 buzunare, unul sub altul, in care se pot introduce un carton sau un card cu dimensiunea 86x56m (in partea de jos) si un carton 86x59mm (in partea de sus)
– pe stape – un buzunar in care se poate introduce un carton de dimensiunea 86x122mm
Banda de sus poate avea o perforatie pentru clips (ca cea din imagine) sau, in plus, 2 gauri pentru lantisor sau snur (optional).
Putem realiza si alte modele de posetute din plastic, in functie de specificatiile clientului.

Posetute pentru carduri acces cladire si parcare posetute carduri acces cladire si parcare Posetute carduri acces cladire si parcare posetute din plastic pentru legitimatii 1523 1

Posetute pentru carduri acces cladire si parcare

Posetute din plastic posetute carduri acces cladire si parcare Posetute carduri acces cladire si parcare posetute din plastic pentru legitimatii 1523 2

Posetute din plastic

Posetute din plastic posetute carduri acces cladire si parcare Posetute carduri acces cladire si parcare posetute din plastic pentru legitimatii 1523 21

Posetute din plastic

posetute-din-plastic-pentru-legitimatii-1523-3 posetute carduri acces cladire si parcare Posetute carduri acces cladire si parcare posetute din plastic pentru legitimatii 1523 3

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...