Sacose personalizate marturii de nunta

Sacose personalizate marturii de nunta, invitatii nunta, cadouri etc.
Sacosele se pot realiza din hartie alba sau colorata, simpla sau cu striatii, cu sau fara plastifiere.
De asemenea, sacosele se pot personaliza cu folio auriu sau argintiu (cu aspect foarte stralucitor), serigrafic, timbru sec (apasat), emboss (cartonul apare in relief, fara vopsea) sau cu vopsea in relief.
Sacosele din hartie au maner din snur textil sau maner decupat (ca manerul de la sacosele din plastic tip banana).
Putem realiza diverse modele de sacose, la comanda, dupa specificatiile clientului.

Sacose hartie pentru marturii nunta sacose personalizate marturii de nunta Sacose personalizate marturii de nunta sacose hartie marturii nunta 1030 1

Sacose hartie pentru marturii nunta

Sacose pentru marturii nunta sacose personalizate marturii de nunta Sacose personalizate marturii de nunta sacose hartie marturii nunta 1030 3 1

Sacose pentru marturii nunta

Sacose pentru marturii de nunta sacose personalizate marturii de nunta Sacose personalizate marturii de nunta sacose hartie marturii nunta 1030 4

Sacose pentru marturii de nunta

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...