Set ambalaj de lux pentru camasi

Set ambalaj de lux pentru camasi

Setul din imagine este compus din:
1) Cutie cu capac Model 6017-6020, dimensiunea 228x358x67mm
– realizata din mucava de 2mm imbracata in hartie colorata
– personalizata pe capac prin serigrafie cu auriu (cu sigla Lixander).
– pe latura mica este prevazuta o  fereasta, pentru vizualizarea culorii camasii fara a se mai deschide cutia. Aceasta fereastra este optionala.
2) Pergament colorat (dimensiunea 50x76cm), personalizat cu sigla clientului.
3) Sacosa din hartie cu snur, dimensiunea 250x400x92m, personalizata cu auriu cu sigla Lixander
4) Carton personalizat serigrafic

La comanda se pot executa si alte dimensiuni de cutii rigide pentru camasi, tricouri, rochii, lenjerie etc, minim 100buc.
Clientul isi poate alege culoarea materialului care imbraca cutia, culoarea imprimarii, daca pune fereastra laterala, daca introduce in interior pergament colorat (personalizat sau nepersonalizat). Imprimarea cutiei se poate face serigrafic, cu folio (auriu sau argintiu stralucitor) sau cu timbru sec (apasat, fara culoare). De asemenea, putem executa si alte materiale adiacente: sacosa din hartie in care sa se introduca, la vanzare, cutia de camasi; eticheta din carton care se agata de camasa; cartoane personalizate cu diverse mesaje (spre ex. “With compliments!”)

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Lasă un răspuns