Cutii album foto

Cutii album foto sau pentru alte produse.
Aceste cutii sunt model 180+181, au dimensiunea 200x300x40mm si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Cutiile le putem realiza:
– integral din plastic
– integral din carton alb sau colorat
– baza din carton si capacul din plastic transparent.
Putem personaliza cutiile cu logo-ul clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
La cerere, se pot face si alte modele de cutii, in functie de specificatiile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii plastic pentru album foto cutii album foto Cutii album foto cutii plastic album foto 1223 2

Cutii plastic pentru album foto

Cutii din plastic cutii album foto Cutii album foto cutii plastic album foto 1223 3

Cutii din plastic

Cutii pentru cadouri cutii album foto Cutii album foto cutii plastic album foto 1223 5

Cutii pentru cadouri

cutii-plastic-album-foto-1223-4 cutii album foto Cutii album foto cutii plastic album foto 1223 4

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...

Lasă un răspuns