Cutii bijuterii

Cutii bijuterii, martisoare, cadouri etc.
Aceste cutii sunt model 287 (60x60x30mm) si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Cutiile le putem realiza si integral din plastic transparent.
Cutiile se pot personaliza, la cerere, cu logo-ul clientului, cu folio auriu sau argintiu (cu aspect foarte stralucitor), serigrafic, timbru sec (apasat), emboss (carton in relief, fara vopsea) sau cu vopsea in relief.
Putem executa si alte modele de cutii, in functie de specificatiile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii din carton pentru bijuterii cutii bijuterii Cutii bijuterii cutii bijuterii cutii mici carton ambalaj bratara 1341 1

Cutii din carton pentru bijuterii

Cutii dincarton pentru bratara cutii bijuterii Cutii bijuterii cutii bijuterii cutii mici carton ambalaj bratara 1341 2

Cutii dincarton pentru bratara

Cutii carton pentru bijuterii cutii bijuterii Cutii bijuterii cutiute carton bijuterii cutiute carton marturii nunta cutiute brose 911 2

Cutii carton pentru bijuterii

Cutii din carton pentru cadouri cutii bijuterii Cutii bijuterii cutiute carton bijuterii cutiute carton marturii nunta 911 6

Cutii din carton pentru cadouri

Cutiute din carton pentru bijuterii,cadouri cutii bijuterii Cutii bijuterii cutiute carton bijuterii cutiute carton marturii nunta cutiute brose 911 3

Cutiute din carton pentru bijuterii,cadouri

cutiute pentru pandantiv cutii bijuterii Cutii bijuterii cutiute carton colorat bijuterii 979 1

cutiute pentru pandantiv

Cutiute din carton pentru bijuterii cutii bijuterii Cutii bijuterii cutiute carton colorat bijuterii 979 2

Cutiute din carton pentru bijuterii

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

 

Produse similare...

Lasă un răspuns