Cutii cadouri

Cutii cadouri cu despartitor pentru cadouri, decoratiuni, globuri, accesorii sau diverse produse.
Aceste cutii sunt model 491 (85x85x250mm) si sunt formate dintr-o singura bucata.
Optional, se poate introduce in cutie un separator (ca in imagine) pentru protectia obiectelor din interior pe timpul transportului.
Cutiile le putem personaliza, la cerere, cu logo-ul clientului sau alte accesorii.
Se pot realiza si alte modele de cutii, in functie de specificatiile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii cu despartitor pentru cadouri cutii cadouri Cutii cadouri cutii cadouri cutii plastic cu despartitor 1309 1

Cutii cu despartitor pentru cadouri

Cutii plastic pentru cadouri cutii cadouri Cutii cadouri cutii cadouri cutii plastic cu despartitor 1309 2

Cutii plastic pentru cadouri

Cutii plastic cu separator cutii cadouri Cutii cadouri cutii cadouri cutii plastic cu despartitor 1309 4

Cutii plastic cu separator

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...

Lasă un răspuns