Cutii de lux plus

  • Cutii de lux din plus
    Cutii de lux din plus
  • cutii-plus-inscriptionate-cu-folio-632-4
  • cutii-plus-inscriptionate-cu-folio-632-5

Cutii de lux imbracate la exterior cu plus, iar la interior cu carton, pentru cadouri de lux, bijuterii, papioane, butoni etc.
Aceste cutii au dimensiunea 92x68x20mm (model 362) si sunt compuse dintr-o singura bucata.
Plusul si cartonul pot avea diverse culori.
Se pot executa la comanda si alte model de cutii, in functie de specificatii.

Cutiile se pot personaliza cu logo-ul clientului, prin aplicare folio auriu sau argintiu.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii de lux din plus cutii de lux Cutii de lux plus cutii plus inscriptionate cu folio 632 3

Cutii de lux din plus

Cutii din plus cutii de lux Cutii de lux plus cutii plus inscriptionate cu folio 632 4

Cutii din plus

Cutii din plus cutii de lux Cutii de lux plus cutii plus inscriptionate cu folio 632 5

Cutii din plus

 

Ambalaje cadouri personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cadouri pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cadouri se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.

Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.

Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

 

Produse similare...

Lasă un răspuns